top of page
Zoeken

Persoonlijke ontwikkeling: 5 Aanbevelingen per thema: Binding -en verlatingsangst, Relatie met geld, 'Passief' geld verdienen en Spiritualiteit.


1. Liefdesrelatie

Ben jij ready voor een échte relatie met jezelf en met een partner? Loop je steeds tegen dezelfde patronen aan in de liefde? Dan is deze cursus wellicht wat voor jou!

Leer praktisch (!) hoe je vanuit verbinding met jezelf voelt waar jij echt behoefte aan hebt. Je weet welke lessen jij nog te leren had, voordat jij die droompartner aan kon trekken. Kom in een hoge vibe met plezier en zelfvertrouwen jouw droompartner aantrekt. Vanuit je eigen intuïtie een gelukkige relatie manifesteren.Wil je laagdrempelig leren over affiliate marketing? Download dan deze gratis E-book.

3. Relatie met geld verbeteren.

Met de Happy Money Training bied ik jou de kans om te groeien en meer financiële overvloed aan te trekken, terwijl je tegelijkertijd jouw relatie met geld transformeert. Deze training is volledig online en beschikbaar voor een betaalbare prijs.


Ik ben er zeker van dat je waardevolle inzichten zult opdoen en nieuwe tools zult ontdekken die je helpen om jouw financiële doelen te bereiken.


Wat leer je?

✅ Herprogrammeren van je relatie met geld: Ontdek krachtige technieken en inzichten om beperkende overtuigingen en negatieve emoties rond geld los te laten en een gezonde, positieve relatie met geld te ontwikkelen.


✅ Afscheid nemen van oude verhalen: Leer hoe je oude financiële verhalen en patronen kunt herkennen en transformeren die je belemmeren om financieel succes en welzijn te bereiken. Ontdek hoe je nieuwe, ondersteunende verhalen kunt creëren die je naar 'happy money' leiden.


✅ Geldmindset versterken: Ontdek krachtige strategieën om je mindset rond geld te versterken en je overvloedsbewustzijn te vergroten. Leer hoe je jezelf kunt openstellen voor kansen en overvloed in je financiële leven.


✅ Praktische tools voor financieel succes: Krijg praktische tips en tools om je financiële situatie te verbeteren.


✅ Creëer een leven vol vreugde en vervulling: Leer hoe je 'happy money' kunt gebruiken als een middel om een leven vol vreugde, vervulling en vrijheid te creëren. Ontdek hoe je financiële welzijn kunt integreren met andere aspecten van je leven om een holistisch en bevredigend bestaan te leiden.4. NLP Spelkaarten voor coaches of privé gebruik

Spelen met NLP? Mensen helpen & inspireren? Ontdek de NLP Doe-Kaarten voor inzicht en actie. Dit extra grote spel nodigt je uit om met de vele mentale technieken te spelen. 100 krachtige XL-coachkaarten wachten op je voor oneindig veel oplossingen voor ieder probleem. Luxe, uitgebreide inspiratiekaarten met alle NLP-tools voor uren speelplezier, inclusief originele werkvormen.5. Kaartendeck: manifesteren kan je leren.


Dit waanzinnige kaartendeck met 53 kaarten helpt je om intenties te zetten aan het begin van de dag. Hiermee ontwikkel jij jouw manifestatie kracht. Door elke dag een kaart te trekken zet je de toon voor de rest van de dag. Laat je verrassen door je eigen manifestaties.HOE JE HET KAARTENDECK KUNT GEBRUIKEN:


- Trek ‘s ochtends een kaart om een intentie voor de dag te zetten


- Voel wat de kaart voor jou betekent en stuur je wens het Universum in


- Gebruik ze als gids wanneer je niet weet HOE je iets kunt manifesteren


- Krijg inzicht in een volgende stap die je kunt zetten


- Ontvang de positieve energie die een boost geeft aan jouw manifestaties


Persoonlijke Ontwikkeling: De Reis naar Zelfkennis

Persoonlijke ontwikkeling is de sleutel tot je volledige potentieel. Het begint met zelfbewustzijn en het stellen van doelen voor groei. Door te begrijpen wie je bent, kun je je sterke punten inzetten in het leven en werken aan het verbeteren van zwakkere gebieden. Dit proces leidt tot meer zelfvertrouwen en veerkracht, essentiële eigenschappen bij het nastreven van succes, inclusief financieel succes.


Spiritualiteit: De Verbinding met het Hogere

Spiritualiteit gaat verder dan religie. Het heeft een diepere betekenis en verbondenheid met het universum. Spirituele groei en mindfulness helpen je om meer vertrouwen op te bouwen onderweg naar jouw doel.


Geld: Een Gezonde Relatie Opbouwen

Geld is een energetische uitwisseling. Het is cruciaal om een gezonde relatie met geld te ontwikkelen. Dit betekent niet alleen het vergaren van rijkdom, maar ook begrip van financiële educatie, het beheren van schulden en het aanleren van een 'overvloed' mindset. Geld is een instrument om onze dromen te realiseren, en een positieve relatie ermee draagt bij aan ons algehele welzijn.


Waarom is dit Belangrijk?

Het integreren van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en financiële intelligentie in je leven heeft talloze voordelen. Het helpt niet alleen bij het bereiken van doelen, maar ook bij het creëren van een gebalanceerd en vervuld leven.

Comments


bottom of page