HOI! IK BEN DIANA.
LEES HIER MIJN VERHAAL

Mijn naam is Diana Yussupova. Per juli 2021 heb ik mijn baan én een goed salaris opgezegd bij een grote organisatie. Ik heb veiligheid en stabiliteit ingeruild voor het uitdragen van mijn passie & missie. Ik help vrouwen om weer in hun fysieke en mentale kracht te komen. Deze sprong in het diepe is erg spannend voor me geweest.

En dit is
waarom…
foto 41_edited.jpg

Moeder worden op je19e is niet altijd rozengeur en maneschijn.

Ik studeerde als jonge mama fulltime HBO-rechten aan de hogeschool in Leiden. Ik zat in die tijd in een toxische relatie. Ik kon het leven niet meer dragen. Ik werd zó ziek dat ik verlamde. Ik stond niet in mijn kracht. Dankzij mijn dochter durfde ik mijn leven volledig om te gooien. Ik hakte voor het eerst een echte 'knoop' door. Ik beëindigde de relatie en ging voor een beter leven.

 

Ik stortte me volledig op het creëren van stabiliteit en veiligheid voor mijn dochter. Ik bereikte alles wat ik wilde. Een afgeronde HBO-opleiding, een eigen onderneming, een goede baan bij een grote organisatie, een eigen auto, een huis, spaargeld én de vrijheid om lekker op vakantie te kunnen wanneer ik dat wil.

Maar er miste iets...

Ik miste de verbinding met mezelf en met mijn dochter. Zelfliefde en zelfzorg was nog ver te zoeken. Mijn grote nieuwsgierigheid naar meer échte verbinding, geluk en succes heeft me gebracht naar het leven dat ik nu heb. Meer rust, (zelf)vertrouwen, succes en vrijheid.

 

Ik hield me bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en krachttraining. Ik bezocht verschillende psychologen, therapeuten en coaches. Ik deed verschillende opleidingen en cursussen om zowel carrière te kunnen maken én een aanwezige moeder te zijn.

Mijn innerlijke reis was verdomd pittig. Ik snakte naar een helpende hand, praktische tools en een stabiele state of mind om me heen. Door me jarenlang te verdiepen in het innerlijk systeem van de mens heb ik the golden nuggets geleerd van grote leraren. Deze tools helpen mij door goede en zware periodes heen. 

 

Ik durf nu te zeggen dat ik heb een leven heb gecreëerd vol rust én échte verbinding. Dit alles naast elkaar is mogelijk. Alle ballen hoog houden en mezelf aanpassen aan anderen om geaccepteerd te worden is niet meer mijn doel, leven vanuit mijn innerlijke kracht en intuïtie wel.

"Ik durf nu te zeggen, ik heb een leven gecreëerd vol zelfvertrouwen, vreugde momentjes, zelfliefde én échte verbinding met mijn dochter Leyla."

Nu is het tijd dat ik een helpende hand, praktische tools en een stabiele state of mind kan bieden aan vrouwen met een high achievers mentaliteit. 

 

Kom weer in je mentale en fysieke kracht door je eigen saboterende gedragingen aan te kijken. Door recht in de ogen van je angsten te kijken kan je deze angsten veranderen in een kracht.

Elke seconde is een nieuwe kans om opnieuw te beginnen

Neem gerust contact met me op via één van mijn sociale media kanalen of via de website.

Ik ben er met liefde voor je.

 

Liefs, Diana

DOWNLOAD NU MIJN GRATIS E-BOOK
10 STAPPEN OM FYSIEK & MENTAAL IN JE KRACHT TE STAAN

Kopie van Ebook mockup.png