top of page

HOI! IK BEN DIANA.
LEES HIER MIJN VERHAAL

Mijn naam is Diana Yussupova. Ik ben NLP Master Transformatie Coach. Ik begeleid vrouwen naar hun hoogste potentie op mentaal & fysiek vlak. Het afgelopen jaar heb ik impact mogen maken op meer dan 100 vrouwen door middel van 1:1 coaching, retraites en trainingen. In 2021 heb ik mijn baan én een boven modaal inkomen opgezegd. Ik heb veiligheid en stabiliteit ingeruild voor het uitdragen van mijn passie & missie

En dit is waarom…
image00006.jpeg

Op mijn 19e ben ik moeder geworden. Ik studeerde toen fulltime HBO-rechten aan de hogeschool in Leiden. Ik zat in die tijd in een zeer toxische relatie. Ik ervoer weinig steun van familie. Ik kon het leven niet meer dragen en ik wilde niet eens meer leven. Ik voelde me angstig, onzeker, depressief en ongelukkig. 

 

De reden dat ik doe wat ik nu doe is mijn dochter. Dankzij mijn dochter voelde ik de noodzaak om mijn leven volledig om te gooien. Ik realiseerde me dat als ik van haar een gelukkig, krachtig en mooi mens wil creëeren, heb ik het eerst zelf te zijn. En als ik het groter trek besef ik me hoeveel ouder hun angsten en pijnen overdragen aan hun kinderen. Ik wil bijdragen aan de bewustwording en verandering hierin. 

 

Ik stortte me volledig op het ontwikkelen van de nodige skills, mindsets en mensen om me heen. Door me jarenlang te verdiepen in het innerlijk systeem van de meest gelukkige en succesvolle mensen heb ik the golden nuggets geleerd van impact volle leiders. Stap voor stap creëerde ik totaal nieuwe identiteiten en een nieuw leven. Een krachtige band met mijn dochter, Zelfliefde, A-spelers om me heen, een Eigen Onderneming, de vrijheid om lekker op vakantie te kunnen wanneer ik dat wil, kennis en een zeer bevorderlijke mindset over geld en meer...

Nu is het tijd dat jij je droom leven gaat creëren

Nu is het tijd dat ik een helpende hand, praktische tools en een stabiele state of mind kan bieden aan vrouwen met een high achievers mentaliteit. 

 

Kom weer in je mentale en fysieke kracht door je eigen saboterende gedragingen aan te kijken. Door recht in de ogen van je angsten te kijken kan je deze angsten veranderen in een kracht.

Elke seconde is een nieuwe kans om opnieuw te beginnen

De transformatie levert je zelfvertrouwen, mentale vrijheid en gerichte actie richting je doelen op. Samenwerken aan jouw zelfvertrouwen en mentale vrijheid? 

Bekijk hier mijn 1:1 programma

 

Ik ben er met liefde voor je.

 

Liefs, Diana

0707B6D3-FBD3-4087-9ACF-76A5A1C6A9B4_edited_edited.jpg

"Stap voor stap creëerde ik nieuwe identiteiten en een nieuw leven"

DOWNLOAD NU MIJN GRATIS E-BOOK
10 STAPPEN OM FYSIEK & MENTAAL IN JE KRACHT TE STAAN

Kopie van Ebook mockup.png
bottom of page